SELERA ANDA BADHOEVEDORP

SELERA ANDA BADHOEVEDORP Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 600 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selera Anda Badhoevedorp. Meer weten? Ontdek meer

24 mrt 2022 om 22:08 bezorgen was niet mogelijk. Zelf even opgehaald. Stond goed op tijd klaar zoals afgesproken.
24 jan 2022 om 0:52 zoals altijd heerlijk gegeten
16 dec 2021 om 19:37 Ik zit nu ruim 2 uur te wachten. Bij bellen krijg ik de voicemail. Dit heb ik niet eerder meegemaakt Ik word hier best chagrijnig van
21 okt 2021 om 20:37 Alles weg gegooid. Serieus niet te eten. O.a. oude mie, sate echt niet te eten. Bijzonder dat dit restaurant zo'n hoge beoordeling krijgt. Eerste keer en nooit meer.
11 okt 2021 om 7:49 Was lekker! Warm en snel bezorgd. Maar was wel jammer om te zien dat bami geen bami was maar gwn noodles. Voor de rest prima!
9 okt 2021 om 20:59 Heerlijk en snel! Had wel iets warmer gemogen. Ga hier zeker weer bestellen!
4 okt 2021 om 10:01 Het eten werd een kwartiertje later geleverd dan besteld, maar de bezorger was vriendelijk, het eten goed warm en ontzettend lekker.
25 sep 2021 om 21:22 Zoals altijd heerlijk gegeten
25 sep 2021 om 21:13 Lekker, maar eten was niet warm en leek uit als het eerder gekookt en daarna opgewarmd was. Het kon zeker beter verpakt worden om tijdens de bezorging warm te kunnen blijven (bakje was alleen met huishoudfolie gedekt).
5 sep 2021 om 21:36 Niet echt vers eten was duidelijk opgewarmd en beetje aangekoekt nee niet bijzonder
24 aug 2021 om 16:12 Zoals altijd erg lekker.
19 aug 2021 om 21:47 Bezorgd volgens de opgegeven tijd. Alles was nog lekker warm. Heerlijk gegeten! We bestellen vaker.